(ВИДЕО) Мемети: Нема волја за спроведување на прописите

0
507

Формиравме посебно јавно обвинителство, тоа доволно говори на кое ниво сме, тоа доволно говори колкава е волјата на институциите да се справат со предизвиците и со проблемите и да ги разрешуваат, вели Народниот правобранител Иџет Мемети во неделното интервју на Радио Слободна Европа.