(ВИДЕО) Мактел падна од голема посетеност: Емисијата „Политико“ гледајте ја тука

0
553

Порталот Мактел падна од голема посетеност. Емисијата „Политико“ чиј вечерашен гостине професорот Љубомир Фрчкоски гледајте ја тука:

https://www.youtube.com/channel/UC2GvveNbxZtjoGI-ngKeAOg/live

https://www.youtube.com/channel/UC2GvveNbxZtjoGI-ngKeAOg/live