(ВИДЕО) МЕГА ФИЈАСКО ЗА ГРУЈО ВО ВАШИНГТОН: Никој не го пречека на пристигнување, си излезе од џипот и си влезе во хотелот како да е третокласен административен копук, НИКОЈ ОД ДРЖАВНИЦИТЕ НА САД НЕ СЕ ПОЈАВИ ДА СЕ ПОЗДРАВИ СО КРИМИНАЛЕЦОТ И ДА МУ ПОСАКА ДОБРЕДОЈДЕ!

0
556

 

Go snimiv vcera pristignuvanjeto na premierot Nikola Gruevski vo Washington. Kako sto dolikuva za drzavnik. Gordost e da si Makedonec.

Posted by Macedonian American Weekly on Monday, January 11, 2016

Какво фијаско на Грујо во САД. Режимскиот Курир се обидува да го престави како некој голем државник и објавиле виде кое го снимал некој талибанец на тротоар во Вашингтон, и може да се види дека нема новинари нема пречек нема лимузина нема војници кои маршираат туку доаѓа Грујо во еден џип излегува и си влегува во хотелот како да е треторазреден копук а не примиер на една земја и некаков голем државник…

Ова дополнето со инфото од Американската амбасада во Скопје кое како бомба одекна во јавноста дека Груевски сам се поканил кај Бајден, буквално молел да биде примен кај потпретседателот само најавува каква е ова политичко-дипломатска катастрофа за паторот!