(ВИДЕО) МЕГА СКАНДАЛ ВО СРБИЈА: Вучиќ експресно смени министер поради навреда на новинарка

0
1634

Премиерот Вучиќ експресно за 24 часа го смени министерот за одбраната, Братислав Гашиќ кој навреди новинарка на прес конференмција, и рече САКАМ НОВИНАРКИ КОИ ТАКА ЛЕСНО КЛЕКНУВААТ: