(ВИДЕО) Ковачевски: Наместо во производство на струја, се инвестира во фасада на ЕЛЕМ

0
1012

Ви го пренесуваме обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски, во однос на предлог за именување претседател и член на Регулаторната комисија за енергетика на Република Македонија, на 71-та седница на Собранието на РМ.