(ВИДЕО) Кекеновски: На кој народ се повикува Груевски?

0
636

Универзитетскиот професор Јове Кекеновски гостуваше во емисијата „10 минути“ на ТВ21.

https://www.youtube.com/watch?v=kffn1EAEVlM