(ВИДЕО) Каракарамишева го опишува Грујокио: Кој лаже, тој краде и спие на ќерамиди

0
397

Ви го пренесуваме новото „креирано видео“ од Фејсбук страницата „Странски служби“:

„Аман луѓе, престанете да и се смеете на нашата соработничка во Радио Слободна Македонија д-р Каракарамишева.  Погледнете само колку убаво го опишува вашиот премиер“, пишуваат тие.

 

Каракарамишева го опишува ГрујокиоАман луѓе, престанете да и се смеете на нашата соработничка во Радио Слободна Македонија д-р Каракарамишева. Погледнете само колку убаво го опишува вашиот премиер.

Posted by Странски Служби on Thursday, January 7, 2016