(ВИДЕО) И мечката излезе од пештерата за да го пречека лидерот на СДСМ во „Сител“

0
1663

На снимката од пречекот на Заев во Сител, која ја објави провладиниот портал на сителовата двојка Славица Арсова-Цаци и Александар Спасовски „Прес24“ , може да се види дека во одборот од куртони за пречек на лидерот на СДСМ се наоѓа и мечката Ивона Талевска .