(ВИДЕО) И ,,Странски служби” дојдоа на ред да го прават ремпере Грујо : 24 април – бетониран датум за избори!

0
832

24 април – бетониран датум за избориНово, сечено, лепено и монтирано видео на Странски служби:24 април – бетониран датум за избори.

Posted by Странски Служби on Tuesday, February 23, 2016