(ВИДЕО) Името не го даваме, туку ќе го продаваме!

0
1081

Странски служби не мируваат. Повторно сечат, лепат и монтираат материјали против власта. Овој пат под наслов „Името не го даваме, туку ќе го продаваме“

 

Нови сечени, лепени и монтирани материјали на Странски служби: „Името не го даваме, туку ќе го продаваме“

Posted by Странски Служби on Wednesday, December 16, 2015