(ВИДЕО) Зоран Заев: Го повикувам македонскиот народ да се обедини за да ја спасиме Македонија!

0
1242

Повикувам на здружување за спас на МакедонијаГо повикувам целиот демократски свет, сите демократски сили во државата, сите интелектуалци, новинари, сите борци за слобода и демократија на заедничко здружување во една заедничка платформа за спас на Македонија. Македонија мора да ја врати слободата и демократијата!

Posted by Zoran Zaev on Tuesday, January 19, 2016