(ВИДЕО) Жестока дебата на ЗНМ и режимската МАН за реформата во медиумите

0
889

Состојбата на медиумите на преговарачка маса. Решенија нема.

Новинарските здруженија со различни, па и спротиставени ставови.

Можни ли се конечни одлуки или само брзи решенија во пресрет на изборите?

За овие дилеми во Топ Тема дебатира претседателката на Македонската асоцијација на новинари, Слаѓана Димишкова и Насер Селмани, претседател на здружението на новинари на Македонија.