(ВИДЕО) Еве со какви лигуши е опкружен Грујо: Горан Михајловски открива како министерот Диме Спасов интервенирал да не се објави дека станал зет на Лазар Колишевски!

0
585

Во „Еден на еден“ гостување поранешниот главен и одговорен уредник на „Вест“ Горан Михајловски. Михајловски со Жарко Димитриоски – Жаре зборуваше за тоа кој му вршел најмногу притисоци и како Диме Спасов интервенирал да не објават дека станал зет за внука на комунистичкиот лидер Лазар Колишевски.