(ВИДЕО) Еве како тафтабитите на Грујо дигаа невидена бука и галама пред комисијата за другите новинари да не му постават незгодни прашања!

0
1065

Откако Грујо беше сослушан зад затворени врати од комисијата составена од власта и опозицијата кое сослушување е поврзано со изборните измами со личните карти и прислушкувањето, тој се појави пред камерите и новинарите кои чекаа во ходникот надвор од просториите на комисијата и успеа да одржи краток прес и да се испофали за проектите на владата.

Откако заврши краткиот прес на Грујо пред камерите забележете како мунгосите од режимските куртон медиуми безобразно дигаат невидена галама, урлаат и успеваат да ги потиснат со галама прашањата на опозициските новинари кои како фикуси чекаа Грујо да го заврши својот говор пред камерите и микрофоните, сироти од што беа како фикуси и усрани гулаби опозициските новинари не ни успеаа да ги артикулираат прашањата кон Грујо.

 

Видео : Прес24