(ВИДЕО) Еве зошто режимот се плаши од аферата “Телеком” и маестрална анализа за тоа како ВМРО-ДПМНЕ преку Аналитико земал пари од “Телеком”!

0
534

Обвинителството уште во 2007 година ги доби првите документи за сомнителните трансакции во Телеком. Од тогаш молк и во Владата и во Обвинителството. Слаѓана Тасева од Транспаренси Интернешнл и Симон Груевски поранешен член на бордот на Телеком, одговараат на овие прашања.