(ВИДЕО) ЕКСКЛУЗИВНО – СНИМКА ОД ВЛАДИНА СЕДНИЦА СО ТЕХНИЧКИТЕ МИНИСТРИ И ЗАМЕНИЦИ МИНИСТРИ: Еве колку тешка задача имаат техничките министри и заменици министри во владата на Груевски, ова е снимка од една владина седница!

0
843