(ВИДЕО) Дунавка и Мики Црнокрак во војна на ТВ21: „Се занимаваш со проституција“, „Ќе се видиме на суд“…

0
1452

дунавка-мики-540x304

Претставничката на Мис-Гранд од Македонија Дунавка Трифуновска гостуваше во емисијата Урбан Таг на ТВ21, каде ги разреши повеќето дилеми на јавноста, како околу незините години, така и за нејзината личност и поризвките на јавните фаци меѓу кои беше и шоуменот Игор Џамбазов.

Во студиото на ТВ21 беше и сопственикот на модното студио „Црнокрак“, Мики Црнокрак, кој беше прозван од Дунавка дека вршел проституција во неговата агенција.

https://www.youtube.com/watch?v=sXVApiI1UIE