(ВИДЕО) Димова: Ја партизирате АЕК спротивно на препораките на Прибе

0
501

Пратенички прашања на пратеничката Лидија Димова до Никола Груевски за партизацијата на државните институција и за потребата од хитно спроведување на реформските препораки од Извештајот на Прибе.