(ВИДЕО) Горјан Јанев и Златко Ориѓански во „Вин Вин“ со Оливера Трајковска

0
1439

Ви го пренесуваме вечерашното издание на емисијата „Вин Вин“ со Оливера Трајковска на 24 Вести каде гостуваа антропологот Д-р Горјан Јанев, и музичарот Златко Ориѓански.