(ВИДЕО) ГРУЈОВИОТ ОМИЛЕН ИНДИЈАНЕЦ И ВЕРЕН ДО СМРТ ТАЧИ ЗАЕДНО СО “НЕУТРАЛНИОТ” УРЕДНИКОТ НА ТВ ТЕЛМА САКИ ГЛАВНИ ЗВЕЗДИ ВО НАЈНОВАТА ,,ГЛАДНА САБОТАЖА”

0
1424

Погледнете ја најновата Гладна Саботажа (бр.176 од среда, 3 февруари 2016 година) на новинарот Среќко Поповски, дел од емисијата „360 степени“ на Алсат-М телевизија каде главни звезди се омилениот индијанец на Грујо од ДПА Мендух Тачи и “неутралката” уредникот на Телма Атанас Кировски.