(ВИДЕО) ГО ОТЕПАА ПАТОРОТ ДЕНЕСКА АМЕРИТЕ: Не му дадоа ниту да се слика со Бајден па мораше во ходник пред камерата на Сител да раскажува како прваче што збореле со Бајден

0
1432