(ВИДЕО) ГОТОВ Е! ШОК, КОШМАР ЗА РЕЖИМОТ, Грујо тотално издиша: Над 10 илјади граѓани го свиркаа Груевски во салата „Борис Трајковски“!

0
1015

Турската заедница денес го одбележува  Денот на наставата на турски јазик.

По тој повод  во Салата „Борис Трајковски“ се одржа свеченост на која присуствуваше и Премиерот Никола Груевски кој им се обрати на присутните.