(ВИДЕО) Вакцинирана Саботажа

0
325

Погледнете ја Вакцинирана Саботажа (бр.170 од среда, 20 јануари 2016 година) на новинарот Среќко Поповски, дел од емисијата „360 степени“ на Алсат-М телевизија.