(ВИДЕО) Боки 13-ка жестоко распали по Игор Џамбазов: Глуми дека е болен, срам му е да признае дека не продаде доволно карти за својот Џамбо Фестивал па не знаеше како да го откаже настанот!

0
1966

Во мега интервју за забавниот ТВ магазин Бејстејџ, Боки 13 распали по цела естрада, а се чини најмногу му се наврте на Иор Џамбазов: