(ВИДЕО) БОРЈАН ВО НАЈДОБРО ИЗДАНИЕ ДОСЕГА, ГО ЗАКОПА КЛЕКОВСКИ: Сашо, онаква карикатура за обвинител како Марко Зврлевски не смее веќе да ни се случи!!!

0
888

borjan marko

Борјан Јовановски во полн елемент. Го зема Сашо Клековски, кој како и секогаш овие 10 години се правеше удрен со мокра чорапа и го намачка на леб. БРАВО!