(ВИДЕО) БОМБА на Весна Бејбе: Се каам за мојот ангажман на Сител, мојата емисија ,,Нешто не ми е јасно” беше партиски проект на ВМРО ДПМНЕ и текстот беше напишан од раководството на ВМРО ДПМНЕ!

0
1088

Во емисијата Отворено, актерката Весна Бејбе призна дека нејзиниот ангажман на Сител пред неколку години каде ја исмеваше опозицијата бил партиски, проектот бил платена политичка пропаганда а текстот бил напишан во ВМРО ДПМНЕ и таа само го читала и со дел и не се согласувала. Таа призна дека се кае за тој ангажман. Нејзиното признание е околу 25-та минута од емисијата: