(ВИДЕО) Амбасадата на Македонија во Вашингтон претворена во кафана и биртија

0
1102

Вака ли се претставува Македонија во Вашингтон бе алооооо јел се чуемо?! Ова ли е таа Грујова надворешна политика и кафанска дипломатија?!