(ВИДЕО) Административци од Штип со автобус се шлепаат на отворање тениско игралиште кое треба да го отвори Груевски

0
1670

До нашата редакција пристигна видео снимено од мобилен телефон на кое според изворот тоа се административци од Штип кои денес требало да одат на отворање тениско игралиште за чие отворање бил поканет премиерот Никола Груевски.