(ВИДЕО) Јован Трпеновски и Саше Димовски во „360 степени“ за Специјалното обвинителство

0
1618

Ви го пренесуваме новото издание на емисијата „360 степени“ на Алсат-М каде за Специјалното обвинителство и најновиот развој на настаните поврзани со Катица Јанева дебатираа поранешниот обвинител Јован Трпеновски и новинарот Саше Димовски.