(ВИДЕО)Фијат Цаноски откри „симптом“ на ТОТАЛНА РЕТАРДАЦИЈА на режимот на Грујо: Ми дадоа решение за наплата на 900.000 евра ДДВ за рушењето на „Космос“!

0
1102

Фијат Цаноски во интервју на Нoва говори за политичките притисоци врз неговите бизниси, за експресните одбивања на неговите жалби по рушењето на објектот во Гази Баба, за претставката во Стразбург и неговите очекувања од Специјалното обвинителство кое се прогласи надлежно и за случајот „Космос“.

Интервјуто може да го погледнете ОВДЕ