(ВИДЕО)Топ тема: Изгубена генерација или добитна комбинација-младите за сопствената перспектива

0
494

Македонија заробена од деградираниот Груевски и неинвентивниот Заев. Каква перспектива оставаат и нудат за генерацијата што доаѓа? Кој и како ќе отплаќа 5 милијарди евра долг? Дали бомбите ја убија перспективата или мафијата ќе си ја сочува државната пирамида?

Тие се млади и енергични. Дебата на Александар Чомовски со магистрите Кирил Арсовски и Борјан Ѓузелов, студентката Ана Нешовска и филозофот Мариглен Демири.