(ВИДЕО)„Странски служби“: Ние сме ноќна мора за Грујокио

0
1175

grujo.akademija

Странски служби на својата фејсбук страница објавија дека се ноќна мора за Грујокио. Притоа тие прашуваат „А ние како да не го сакаме, кога толку е опседнат со нас и постојано не рекламира?“

 

Странски служби – опсесија на ГруевскиСтрански служби се ноќна мора за Грујокио.А ние како да не го сакаме, кога толку е опседнат со нас и постојано не рекламира?

Posted by Странски Служби on Wednesday, December 16, 2015