(ВИДЕО)Насер Селмани и Снежана Трпевска: Новинарите ќе продолжат да протестираат затоа што не учествуваат во преговорите

0
1149

За одбивањето на партиите да ги вклучат новинарите и експертите во преговорите според договорот од Пржино кои се однесуваа на медиумската сфера: Укинување на владините реклами, кратење на изборните реклами и менаџментот во МТВ и Агенцијата за аудио визуелни медиуми. Н а оваа тема дебатираат Насер Селмани и проф.Снежана Трпевска.

Видеото ОВДЕ