(ВИДЕО)Лелеее, баби и дедовци од Пустец му го РОКНАА НОЖОТ НА ГРУЈО: Имаме лични карти и пасоши, одиме да гласаме на избори во Македонија!

0
1704

Новинарите на Алсат-М направија прилог во посета на Пустец во Албанија да ја истражи сторијата со лажните лични карти и гласачите од Пустец во Општина Центар како и во други гласачки места низ Македонија. Она што екипата на Алсат-М го откри е буквално рокање на нож во грбот на Грујо.

Погледнете го видеото од прилогот на ТВ Алсат-М и како му го зачукаа на Грујо меѓу рогови обични неписмени баби и дедовци и што им одговори пред камерите на Алсат режимскиот тафтабит и градоначалник на Пустец – Едмонд Темелко.