(ВИДЕО)Горан Михајловски во емисијата „200“ на Алсат-М: Бев приморан да си заминам од „Вест“!

0
1609

Ви го пренесуваме новото издание на емисијата „200“ на Алсат-М каде гостуваше новинарот Горан Михајловски, кој беше главен уредник на „Вест“ се до крајот на 2015 година, кога не му беше продолжен договорот.

Тој од неодамна има свој портал каде продолжи да ја објавува колумната „Сакам да кажам“.