Бранковци со поздрав до Штерјовци- Приватизацијата ти ја пуштаме до СЈО

0
1943

Бранковци со поздрав до Штерјовци- Приватизацијата ти ја пуштаме до СЈО Сечените,преправаните,бришените документи за приватизацијата на ФЕРШПЕД другата недела луѓе блиски на Црвенковски ќе ги достават до Специјалното Јавно Обвинителство за инает на Црвенковски.Шврговски и дел јавни обвинители можат да бидат и кривично гонети по приватизацијата на Фершпед А.Д Скопје.

Работата ексалирала после преслушување на дел од снимените матријали каде постојат десетици телефонски разговори на Наков и неговито син со ВМРО-ДПМНЕ функционери ,а се однесуваат на приватизацијата на Фершпед но и продажбата на АЛФА ТВ. Закани имало и до Радмила Шекеринска да си седи на страна од оваа пресметка и да не биде многу “емотивна” по фамилијата на Наков