Борбата продолжува се до конечно ослободување на нашата држава

0
1192

Почитувани пријатели, мои соборци..!!
Нашата борба продолжува се до конечно ослободување на нашата држава.
Нашата борба ќе биде се посилна и посилна.
Криминалците и узурпатори на слободата, со неприфаќањето за одржување на регуларни избори званично се откажаа од народот кој со години го лажеа и манипулираа.
Криминалците на вмро дпмне, дуи и дпа го покажаа своето вистинско грдо лице и за да си ја спасат својата кожа ја доведоа земјава на ивица на амбис.
Нема предавање, ќе ги победиме..!
Само заедно сплотени без разлика на вера, нација, етникум можеме да ги вратиме вистинските вредности во нашата земја.
Само заедно можеме да си го вратиме човечкото достоинство и достоинството на нашата земја.
Храбро газиме напред до конечна СЛОБОДА..!!
Да сте ми живи и здрави, да живее нашата Македонија..!!!

Фејсбук статус на Аднан Џафероски

 

adnan1