Бомба на Зоран Божиновски : Во Среда ќе објавам БОМБА! Ќе објавам од што се плашат ДУИ и ВМРО-ДПМНЕ, ќе видите што се правеле со личните карти

0
969
Од денес (недела, 20.12.) до среда претпладне (23.12.) гледајте ги и слушајте ги лагите и конструкциите на МВР ДПМНЕ и ДУИ за случајот со лични карти. Веќе вечерва се преслушале и почнале да кочат. Се преиспитале и сфатиле дека осомничениот „ Захир Бекири„ не можат да му напакуваат наркотрговија, ни тероризам, ни изработка на фалсификат лични карти. Па наместо во притвор Бекири го испратиле на издржување стара затворска казна од пред неколку години, во траење од три месеци. Таа казна застаруваше на 26.12. оваа година. Во немоќ да му спакуваат што наумиле, го пратија во затвор. Ајде, од денес до среда предпладне нека се снимаат филмови и нека заглават во жив песок.
Во среда предпладне све до последен детал ќе ви објаснам. Ајде да ги оставиме да се доизглупираат. а јас до тогаш да создадам технички услови да го објавам она што го имам и од што се тресат и МВР ДПМНЕ и ДУИ, последниве шест години дека че стигне до мене. Еве стигна! ветив пред еден час дека до средапредпладне ке почекам – техниката да си го заврши својот дел и да подготви се што е до нив.
Ви благодарам за трпението и доколку имате разбирање за ова. После среда веке нема никој да ве лаже и манипилира.
НАПОМЕНА : Може да вриштат и молат кај српските власти да бидам уапсен и спречен. Се е организирано така што објавите ќе си одат, ме имало мене на слобода или ме немало…