Богоев: ДПМНЕ дели манипулантски флаери, пробиени се!

0
686

„Временска прогноза за вечерва: се очекува загадување на здравиот разум од страна на УМС ДПМНЕ преку дожд од шугави, манипулантски флаери за наводна федерализација на РМ! Кога ја знаеме прогнозата, редно е и да се подготвиме како што треба Шерувајте, нека знаат дека знаеме! Нека знаат дека се швајцарско сирење и информации им цурат од сите страни!”, напиша Стефан Богоев на Фејсбук, пратеник и претседател на СДММ, по повод делењето на пропагандни флаери од страна на УМС на ВМРО-ДПМНЕ.