БРАВО ЗА ЗАЕВ, брутално со глуждеви и со шпицот од чевлата јавно ја расшутира режимската куртизана Богатинова на куртонската ТВ Анал 5

0
590

Заев вечерва на покана од режимската Анал 5 триумфираше маестрално, и ова е навистина прекрасно да се види и тоа на терен на режимот во ТВ каде се гаси струја за време на лоши моменти за пропагандата на режимот. Вечерашното интервју со лидерот на опозицијата и претседател на СДСМ Зоран Заев кое Анал 5 го направи 30 минути подоцна бидејќи не очекуваше дека Заев ќе прифати да дојде за да се вадат потоа дека опозицијата ги бојкотира јавните настапи во Анал 5 а како куртоните го канат претседателот на СДСМ во нивната ТВ и да се пофалат дека им отстапуваат термин за пред јавноста.

Ова е неверојатен автогол за црната пропаганда на Протуѓер и за режимската куртизана Богатинова, очигледно од кога Иво Котевски ја презема работата на Илче Гебелс се тргна наопаку.

Заев на Анал 5 беше брилијантен, насмеан, смирен и фин со Богатинова иако заслужуваше да стани од столот и да ја удира со ѓонот од чевлата но тој тоа не го направи и остана на ниво на културата и на својот препознатлив добродушен карактер. На прашањето поврзано со личните карти Заев одговори дека доколку се тоа лични карти на СДСМ тие ќе ги добиеле изборите, Богатинова беше тотално шокирана и конфузна па потоа почна да ламентира со нафрлање со бројки на пронајдени лични карти кои никој не ги видел во јавноста нити има нешто од тоа како податок во МВР но Заев си е Заев и ја зачука со тоа дека веќе има и признанија за печатените лични карти во МВР.

Заев покрај инсинуациите на Ботатинова која се однесуваше повеќе како режимски портпарол отколку како уредник на ТВ со национална концесија одговараше на прашањата прецизно дури и на момент изваде цела листа на глупости кои Анал 5 ги правела во служба на режимот, но чашата се преполни кога Заев почна да го цитира извештајот на Прибе на кое Богатинова не издржа и почна да го навредува Заев за тоа дека дошол по наредба од некого?!?!

На сите режимски прашања Заев возвраќаше смирено со контра напади и поентираше со прекрасен волеј наспроти Богатинова која упорно се наоѓаше на врвот од чевлата на Заев а овој ја дупна мрежата од голови а Богатинова како што ја знаат почна да трокира и да го нагаѓа името на Чауш бидејќи очигледно пред да седне во студиото на интервјуто со Заев ги учела имињата и прашањата на памет, но тоа е тоа кој ја ебе.

Ајде сега на ред е Латас да го јади потентен и преполн со природни стимуланси.

Уште еднаш големо браво за Заев, и еба мамата на Богатинова и на цело маме куртонско во Анал 5!