БОМБА НА ВЕСТ: Катица со тимот работи во хотел!

0
1225

Специјалната обвинителка Катица Јанева и 12-темина обвинители од нејзиниот тим работат во еден хотел, кој се наоѓа во непосредна близина на Скопје додека за потребите на новото обвинителство се преадаптираат просториите во поранешниот објект на Агенцијата за спорт и млади…

Повеќе детали за ова на следниов линк ОВДЕ.