БЛАГОДАРНИЦА : Благодарница до г-нот Зоран Ивановски од Дакота САД за донираниот лаптоп до Народен Глас

0
1776

Редакцијата на Народен Глас денес доби еден огромен подарок, лаптоп модел Hewlet Packard од Зоран Ивановски кој живее и работи во САД, ние од редакцијата на Народен Глас му се заблагодаруваме на овој хуман човек и на овој гест кој во вакви тешки времиња и токму кога режимот се крши помага на критичките медиуми против власта со тоа што може бидејќи ние сме мал портал и расоплагаме со скромни ресурси, средства, опрема и неможеме лесно да се бориме против хибридниот режим на Хитлер и Третиот Рајх на ДПМНЕ па од тука и затоа се потребни вакви убави дарежливи и хумани подвизи. Ние од редакцијата на Народен Глас ветуваме дека со овој убав гест дека нема да го разочараме во тоа што го работиме, и од тука сакаме да му порачаме дека со ова уште повеќе добиваме дополнителна енергија и стимул за да ги плескаме талибанците и да се бориме уште пожестоко против режимот на Грујо и Мијалков и индијанците на Аљи Ахмети.

IMG_1758 IMG_1755 IMG_1762