АРМ поставува уште еден ред жичана ограда на јужната граница

0
710

Армијата на Македонија вчера почна да поставува уште еден ред жичана ограда на јужната граница со цел да се зајакне безбедноста на оваа граница, а во пресрет на заострените мерки за пропуштање на бегалците кон Европа.

Мрежата се поставува интензивно лево и десно од котата 59.