Ѓунер Исмаил: Има ли УКИМ нешто/некој што се нарекува(ше) РЕКТОР?

0
1142

НИКОЈ, ама буквално НИКОЈ не се запраша:

1. Како е донесена одлуката на СЕНАТ-от на УКИМ за изградба на ДВА ФАКУЛТЕТИ на местото на исечените дрвја?

2. КОЈ е ИНВЕСТИТОР-от на кој се повикува “извршителот“ Коце?

3. КОЈ, КОГА, КАКО се СОГЛАСИЛ тие два факултета да бидат во “Барок стил“?

4. Дали денес, утре, или било кога ќе ги видиме професорите на УКИМ на местото на злосторот да ПРОТЕСТИРААТ, или сиот товар ќе падне врз грбот на студентите?

……продолжува…..

Има ли УКИМ нешто/некој што се нарекува(ше) РЕКТОР?

Ѓунер Исмаил – Фејсбук статус