(ВИДЕО) Овој токмак „положи приемен“ за кај домобраните на ГДОМ – Изјава на векот:...

Муслиманскиот верски водач Муџахид Џихад Хан одТурција ги предупредил младите следбеници на неговата вероисповед дека нивната рака во задгробниот живот ќе им биде бремена доколку мастурбираат. Покрај тоа, тој нагласил...

Загина директорот на „Гугл“

Топ менаџерот на американската интернет компанија Google, Даниел Фрединбург загинал во саботата во лавината на Монт Еверест, којашто ја покрена силниот земјотрес во Непал. Фрединбург беше одговорен за прашањата со...

Јункер има годишна плата од 317.496 евра

Најплатен лидер во Европа е претседателот на Европската комисија Жан-Клод Јункер со годишна бруто плата од 317.496 евра, додека најмалку платена е премиерката на Летонија Лаимдота Страујума со годишна...