(ВИДЕО) Илија Јованоски : На вчерашниот најмасовен митинг, граѓаните на Прилеп веќе ги најавија...

Прес конференција на кандидатот за градоначалник, Илија Јованоски. Драги прилепчани, Со Вашето присуство на синоќешниот најмасовен и најголем граѓански митинг во Прилеп, Вие, веќе го најавивте исходот на овие локални избори. Покажавте јасно...
video

(ВИДЕО) ВМРО-ДПМНЕ го изгуби орденот за Прилеп град херој

Изјава на кандидатот за градоначалник на Општина Прилеп од редовите на СДСМ, Илија Јованоски. https://www.youtube.com/watch?v=HwMAuUloLFo&feature=youtu.be

Марјан Ристески нема да го сокрие криминалот со пресови за технички грешки во изјави

Почитувани граѓани, Очајноста на Марјан Ристески и нервозата заради сознанието дека во недела ќе доживее тежок изборен пораз, станува сѐ повидлива. Кога актуелниот градоначалник на Градот Херој – Прилеп, на еден...
video

(ВИДЕО) Илија Јованоски: Урбанизирани села со канализација, асвалт и вода, се мој приоритет!

Почитувани мои сограѓани, Недозволиво е во 21 век, во нашата општина, се уште да има населени места без вода за пиење, без пристапни патишта до нивите, учениците да се оставени...
video

(ВИДЕО) Кузмановиќ: Во очи 11 октомври го чистиме споменикот кај “Песјобрдце”

Почитувани граѓани, 11ти октомври е еден од најважните празници во државотворната историја на Република Македонија. Празник кој е на исто рамниште со Илинден и со Денот на независноста. За нас, граѓаните...
video

(ВИДЕО) Миле Талевски : Пречистителната станица доведена во прашање заради неспособноста на Марјан Ристески

Почитувани граѓани на Општина Прилеп, Подолг временски период укажувавме на неспособноста на локалните власти предводени од градоначалникот Марјан Ристески, да реализираат било каков посериозен проект. Како одминува времето и како...

(ВИДЕО) Тони Камчески : Каде исчезнаа скапо платените паркинг рампи кои денес Ристески пак...

После 12 годишно владеење, безидејноста на Марјан Ристески да понуди нови проекти кои ќе бидат од интерес на граѓаните на Општина Прилеп, се гледа на секој чекор. Најдобра потврда...