АЈДЕЕЕЕ: И АЛЕКСАНДАР ПАНДОВ ВЛЕГУВА ВО ТРКАТА ЗА ЛИДЕР НА ВМРО ДПМНЕ!

- Размислувам да се кандидирам за лидер на ВМРО ДПМНЕ, благодарен сум на тие кои ме предложијана социјалните мрежи, ќе размислам добро овие денови околу тоа. Алекдандар Пандов во емисија...

ВИЛИПЧЕ СЕ ЖАЛИ: Стигнаа првите закани од луѓето на Груевски откако се вклучив во...

Кај Филип Петровски забележувам интересен феномен - КОГА НЕ Е НА ДИРЕКТОРСКА ФУНКЦИЈА СО ПЛАТА ОД 1000е, ПЛУКА ПО ВМРО ДПМНЕ?!? 

НОВА АЗДИСАНОСТ НА ВЛАДИНИ ФУНКЦИОНЕРИ, АГРОН БУЏАКУ ТРОШЕЛ ПО 40.000 ДЕНАРИ ЗА РУЧЕЦИ И...

Во поглед на злоупотребите, евидентно е дека постојат од страна на в.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку и неговиот кабинет. Додека на синдикалците и на...

Е ОВА Е ЕДНО ОГРОМНО АПАШКО И ЕПСКО СРАЊЕ : ДИК кратела од „теренците“...

Членовите на Државната изборна комисија им ги намалиле дневниците на „теренците“ на денот на изборите за да можат да си дадат бонус-плата за себе. Непринципиелноста на ДИК стана јавна...