(Видео) Бомба бр.14 – Заев: Груевски договорил 25 милиони евра провизија за двата автопата...

https://www.youtube.com/watch?v=VF51VMZJ918 Прес конференција, Зоран Заев, претседател на СДСМ Скопје, 26.03.2015 Почитувани граѓани, почитувани претставници на медиумите, Ветивме дека целата вистина за злосторството што е правено врз нашиот народ и на нашата земја, ќе ја...

(Аудио)Криминалниот глас на Грујо вели: Миле, поразмислив вака. Можда боље е попретпазливо ова што...

Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Соговорник 2   Соговорник 2: Молам. МЈ: Бојан? Соговорник 2: Да кажете. МЈ: Двете компании се во Македонија? Соговорник 2: Двете, да. Едните си се тука, другите дојдоа само за овие 2-3 дена и си...

(Аудио)Грујо: Mи изгледа многу гадно и некако си викам да не не зезнат после...

https://www.youtube.com/watch?v=uV2DdrzQtwc Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Никола Груевски   НГ: Што ме исклучи бе Миле? МЈ: Исклучи, јас викав ало, ало не се слушаше. НГ: А. Некако кога ќе го споредам тоа од прошлиот пат и ова...

(Аудио) Грујо го советува копилето Миле: Да не се заплеткаме у мрежа од која...

https://www.youtube.com/watch?v=1tMXQSHF8Mw Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Никола Груевски   НГ: Ало. МЈ: Молам. НГ: Кире ми се јави. МЈ: Да се видиме на две минути. НГ: У гужва сум. Главното прашање било дали двете или едната. Така? МЈ: Да, и дали пред или...

(Аудио) Јанакиевски и Владимир Пешевски: Oвој што барал Кинезов тука?

https://www.youtube.com/watch?v=c04mRmJPI9o Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Владимир Пешевски   ВП: Да. МЈ: Владо. ВП: Е. МЈ: Не знам дали ти се јави шефов, на мене ми се јави. ВП: Добро. МЈ: И вика, да ги викниме. Двеве компании. ВП: Ааа…овој што барал Кинезов тука? МЈ: Не знам...

(Аудио) Миле и Грујо ја договаараат висината на провизијата: 10: 5% на целото, помеѓу...

https://www.youtube.com/watch?v=bwl9OYuujJU Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Никола Груевски   НГ: Миле што правиш? МЈ: Добро, кај Кире сме на гости. НГ: Кај кого? МЈ: Кај Кире, Кире. НГ:  А така. За ова ти колку предлагаш? МЈ: 5 на целото. НГ:  Што 5 на...

(Аудио) Миле се информира : Дали во овие 270 милиона ги имаш тие 12-те...

https://www.youtube.com/watch?v=womtEemX2Qs Разговор помеѓу Миле Јанакиески и соговорник 1   Соговорник 1: Ало МЈ: Согласно проектот… Соговорник 1: Да? МЈ: Колку е вашата финална цена? Соговорник 1: Согласно…за Кичево-Охрид збориме, така? МЈ: Да. Соговорник 1: Сега да видиме, сега министре да видиме. Охо. Само секунда. Согласно...

(Аудио) Сите снимки од денешната БОМБА, Грујо фатен на ДЕЛО: Договара тендери и 25...

https://www.youtube.com/watch?v=VF51VMZJ918 Разговор помеѓу Влатко Чингоски и Никола Груевски НГ: Здраво, како си? ВЧ: Добар, добар сум Претседателе, како сте Вие? НГ: Тука си или на одмор си? ВЧ: Тука сум, тука сум, на работа сум, баш еве нешто работам. НГ: Вчера...