ДИЛЕТАНТИ, ЗА ПОПЛАВИТЕ ИЛИ ЗА БОМБАТА ВИ ГОРИ???

Сочуствувам со сите наши граѓани кои што се погодени со поплавите и претрпеа штета, наша граѓанска должност е да се вклучиме и да помогнеме во секаков облик (тоа го...

Фросина Ременски : Ме следи и прислушува тајната полиција

На 6.12.2014 година во полиција и на дежурен полициски службеник во Центарот за обука на МВР, пријавив неовластено влегување во мојот кабинет. Пријавувањето го направив од четврта, игнорирајќи ги...

Ко то тамо снима?! Груевски или “мистериозна камера” ?!

Барањето на претседателот на СДСМ Зоран Заев за техничка влада и останатите барања на опозицијта од страна на Заев се сосема легитимни, но исто така и најавата за објава...

Латасовци и Груевци се смртно уплашени од бомбата на Заев, за се ќе одговараат

Невидена хајка се води против опозициската СДСМ и нејзиниот лидер Зоран Заев поради хистеријата која владее во владината коалиција и самата власт од аферите кој треба во скоро да...