Бате Саше изгледа го средил и Васко Ефтов затоа што тој овие денови се...

Овие денови Васко Ефтов се однесува многу чудно. И малите деца знаат дека Грујо е готов, тоа за еден новинар кој се бави со новинарство 30 години треба да...

12-то мрачно утро за Никола Тодоров

Мрачно утро Никола Тодоров! Уште едно… Иако има Сонце, сепак ова утро е 12-то по ред! На 40 илјади Фејсбук-корисници им се допаѓаш… Се прашувам, дали тие40 илјади Фејсбук-корисници ти...

Kлонирани базни станици

Груевски изнесе заклучок од група странски експерти дека прислушувањето било извршено со тактичка опрема и во радиус од 2 км во центарот на Скопје. Исто така наведе дека постои...

МОНСТРУИОЗНИОТ ПЛАН НА РЕЖИМОТ: Неверојатно, Груевски и Тодоров во договор со Маја Пернарџиева од...

ШОКАНТНО! НЕВЕРОЈАТНО! Ја слушам Маја Пернарџиева и не ми се верува што слушам. Она особено ја нагласува неколку пати поентата дека направила СЕ, ЗНАЧИ СЕ ШТО БИЛО МОЖНО за...

Зарем сеуште ќе дозволуваме нашата крв да тече од забите на ранетиот sвер?!

Зашто толку долго време и многу бомби му беа потребни на македонскиот граѓанин за да се освести и да создаде една критички настроена маса која ќе бара радикални промени...

ЕКСКЛУЗИВНО Писмо на синот на Љубе Бошкоски : Татко, ти ќе излезеш со крената...

Драг татко, драг наш Љубе, Повторно ги видов снимките на твоето апсење и изживувањето на некогашните сопартијци, ги слушав навредите кон тебе и кон нашето семејство. Во овој миг сум...

Ама чекајте, Петко ограби банка

Осомничен сте за убиство и ве судат за тоа, а вашата одбрана е – ама чекајте, Петко ограби банка. Супер тоа што Петко ограбил банка, и слободно може да му...

Зошто ме погоди смртта на Тамара?

Имав 11 години. Една седмица пред Нова година, 1998-та. Во вечерните часови, докторката од рендгенологија не' повика со мајка ми назад во канцеларијата нејзина, во прилепската болница, за да...

Како тоа 5 оперативци на УБК можеле да прислушуваат 20.000 граѓани

На фејсбук деновиве се појави објава во која авторот се обидел да направи техничка анализа во однос на аферата за прислушувањето и да објасни, како што вели, Како тоа 5...

Не се сомневајте во оваа екипа И оваа опозиција, власта НЕ МОЖЕ ДА ЈА...

Сега Заев е арен лидер, а? Нели муртинецот беше недоветен, недообразуван, лош лидер? А. мои опозиционери? Кога бате велеше држте го чоекот со екипата злато вреди, вие нееее купен...